Com’Arts, LC Istanbul (30.11.2014. – 07.12.2014.)

Posted on Posted in Posjećeni eventi

istanbul_2014_2Međunarodna radionica u Istanbulu održana je od 30.11. do 07.12.2014. U prelijepom gradu na dva kontinenta, LC Istanbul je organizirao sedmodnevnu radionicu na temu komunikacija. Nakon što su organizatori dočekali svakog od participanata, prvu večer smo proveli na Welcome Party-u. Idući dan je na faksu bila ceremonija otvaranja radionice nakon koje smo igrali razne igre upoznavanja, kako bi što lakše zapamtili imena jedni drugima i naučili ponešto o svakome. Ostatak dana smo s organizatorima proveli u šetnji i čaju uz Bosporski most.

istanbul_20141Iduća četiri dana jutra smo provodili na faksu gdje smo imali predavanja i razne treninge kojima je tema bila međuljudska komunikacija i rad u timu. Popodneva smo provodili u opuštajućim aktivnostima kao što su vožnja brodom po Bosporu, posjet turskoj kupelji Hamam (nakon kupelji se osjećaj kao svježe okupana beba :D), iskušavanje turskih napitaka (čaj, kava, salep) u njihovim kavanama i ostalo. Većinu slobodnog vremena smo potratili u glavnoj ulici na Taksimu gdje smo bili i smješteni. Uz dan, naravno i večer ima svoju priču. U takvom gradu izgleda kao da je svaku večer vikend, tako da su svakim tulumom dočekani sitni jutarnji sati uz veselo i plesno društvo organizatora. Zadnji dan kao šečer na kraju smo uz City Rally upoznali najpoznatije znamenitosti grada.

Istanbul je definitivno grad koji puno pruža i kojeg treba posjetiti. Uz pregršt turskih specijaliteta od hrane i pića, upoznajte njihove običaje i način života. I ako ste cura da vidite kako su Turci pravi džentlmeni, a i ako niste, da naučite od njih :D.

Katarina

istanbul_2014_3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *