Hand Over Board Meeting, LC Zagreb, 29.9.2015. – 4.10.2015.

Posted on Posted in Naši eventi

Drugi po redu Hand Over Board Meeting (HOBOM) održan je 29.9. – 4.10.2015. godine. To je operacijski event na razini lokalnog LCa na kojem se nalaze članovi starog boarda (upravnog odbora) i članovi novog boarda. Ove godine HOBOM je održan u mjestu Zadvarje u zaleđu Splita, daleko od gradske buke a blizu mora. Bio je podijeljen u dva dijela. Prvih nekoliko dana članovi su se družili kako bi se zabavili i što više zbližili, a posljednja 3 dana održan je službeni dio.

Cilj HOBOMa je razmjena iskustva i prenošenje znanja, kako bi stari board prenio novom boardu sva svoja pozitivna iskustva u proteklih godinu dana, kao i pogreške koje su učinili.

Bilo je potrebno izraditi plan za iduću akademsku godinu. Naučili smo da to uopće nije lak posao. Morali smo uzeti u obzir sva ostala događanja (npr. FER brucošijadu, druge važne EESTEC evente poput EESTEC kongresa), praznike i radne vikende kako bismo bili sigurni da su određeni datumi slobodni za organizaciju nadolazećih EESTEC projekata.

Sastanci su često potrajali do dugo u noć, no sati su samo proletjeli u konsktruktivnim raspravama. Nakon svakog sastanka bili smo sve zadovoljniji jer smo zajedničkim snagama uspjeli donijeti zaključak na neku temu ili rješenje nekog problema. Uz pomoć evaluacije prošlogodišnjih projekata, zajedno smo došli do nekoliko novih ideja. Odlučili smo razdvojiti računarsku radionicu na dva dijela – lokalnu radionicu i internacionalnu radionicu, a također i iskušati se u nekim novim projektima.

Svaki novi član boarda imao je priliku saznati sve što ga zanima o njegovoj poziciji u boardu od strane starog člana boarda na toj poziciji.

Uz sastanke, druženje, šetnje uz more i ispijanje kave na terasi ujutro vrijeme je uistinu proletjelo. Došao je dan za odlazak, osim s HOBOMa, za neke od nas i s morskog zraka, što nas je činilo dodatno tužnim. Bili smo svjesni da je pred nama ogroman posao, no zahvaljujući uspješnom HOBOMu, imali smo dobru podlogu za sve što nas čeka. Veselili smo se ulasku u novu akademsku godinu, koja za nas donosi nova prijateljstva, nova znanja, nove sastanke i nove, vjerujemo, još uspješnije projekte!

 

DSC04151

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *