O radionici

WER (Workshop on Embedded LTE Radio) je besplatna stručna radionica u organizaciji studentske udruge EESTEC LC Zagreb koja će budućim inženjerima pružiti detaljni uvid u problematiku s kojom se inženjeri susreću u radu s embedded sustavima. Radionica nudi mogućnost teorijske nadogradnje znanja o radu s ugradbenim računalnim sustavima te pruža mogućnost što bolje pripreme za rad u stvarnoj okolini. U suradnju na ovom projektu uključeni su Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI)  te tvrtka Ericsson Nikola Tesla.

 

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti koji smatraju da imaju potrebna predznanja iz područja programiranja (C) i ugradbenih računalnih sustava.

 

Rradionica će se održati u vremenu od 16.5. do 3.6. Od 16.5. do 20.5. odvijati će se teorijski dio radionice u sklopu kojeg će sveučilišni predavači s Fakulteta elektrotehnike i računarstva i našeg partnera Ericsson Nikola Tesla održati predavanja, te pritom koristiti primjere iz industrije i opisati vlastito iskustvo. Predavački tim na radionici čine predavači sa FER-a: prof. dr. sc. Mladen Vučić (Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija –ZESOI), doc. dr. sc. Hrvoje Džapo (Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija – ZESOI), te predavači iz Ericsson Nikola Tesla: Ivica Mataušić (ETK), Zoran Kokolj (ETK), Goran Molnar (ETK). U praktičnom dijelu radionice, odnosno rješavanju zadatka od 21.5 do 2.6, sudionici će primijeniti stečena znanja za riešavanje složenog problemskog zadatka. Pri rješavanju zadatka sudionicima će, u skladu s potrebom, pomoć pružiti profesori koji čine predavački tim na radionici. Problemski zadatak bit će riješavan na ZedBoard platformi uz pomoć Xilinx programskog okruženja. Svi sudionici dobiti će certifikat o sudjelovanju koji će kasnije moću priložiti uz životopis.