Members
6000
Cities
49
Countries
23
Years
29

Treća radionica "Soft Skills Academy"

 

12301539_1721632301386296_3712512840439754558_n

Ove godine studentska udruga EESTEC LC Zagreb organizira treću zaredom radionicu "Soft Skills Academy". Radionica je potpuno besplatna za sve studente Sveučilišta u Zagrebu. Novost ovogodišnje radionice je podjela sudionika na tri tematske grupe: Leadership, Self-management i Employment te održavanje dijela predavanja na engleskom jeziku.

Popis treninga na kojem ćete imati priliku sudjelovati:

LEADERSHIP: motivacija, project management, komunikacijske vještine i pregovaranje, leadership, emocionalna inteligencija.
SELF MANAGEMENT: emocionalna inteligencija, govor tijela, time management, feedback, promijena.
LAKŠE DO POSLA: pripema za razgovor i selekcijiski proces, poslovne komunikacije, pisanje životopisa, govor tijela, motivacija

Radionica će se održati od 11. do 13. prosinca 2015. u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Prijaviti se možete na sljedećem linku!

 

 

Microsoft Recruiter & Software StartUp Academy Kickoff

MSFT_logo_png

Microsoftovi recruiteri su u tvom gradu i traže baš tebe!

Microsoftovi recruiteri u Hrvatsku dolaze već četvrtu godinu za redom kao jedinu zemlju u regiji što dokazuje koliko kvalitetnih ljudi pronalaze u Hrvatskoj. Ovo je uistinu jedinstvena prilika da čuješ kako je to raditi u Microsoftu na globalnoj razini te se prijaviš za praksu, stažiranje ili posao u Microsoftu. Potrebno je prijaviti se na http://www.micrsoft.com/university , a za sudjelovanje na samom događaju koji će se održati 16.11.2015. u 17:30 u uredu Microsoft Hrvatska, Horvatova 82, Zagreb, prijavi se na http://msfttt-zagreb.eventbrite.com

Također ćemo imati i službeni Software StartUp Academy kickoff gdje ćeš moći dobiti odgovore na sva pitanja koja imaš.

Tko urani, moći će nam pokazati svoje Guitar Hero / Xbox vještine, a bit će i pokoja nagrada, pića i ića.

 Svakako donesi i isprintani CV na predavanje.

Vidimo se!

 

 

Inovacijom do poslovne prilike – natječaj za studente FER-a

inov-slika2

I ove godine mStart organizira natječaj za studente FER-a!  Agrokor d.d. s društvima koja čine Agrokor koncern, u organizaciji tvrtke mStart te u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Tehničkim veleučilištem u Zagrebu i Savezom studenata FER-a, otvaranjem natječaja poziva studente FER-a da ponude tehnološko rješenje iz područja poslovnih procesa, elektroničkog poslovanja, organizacije, marketinga, unaprjeđenja usluga i robotizirane proizvodnje kao odgovor na postavljene stvarne izazove u poslovanju Agrokora.

Natječaj ima dva kruga, a svi studenti koji imaju kreativnu ideju pozivaju se da se prijave u prvi krug natječaja. Prvi krug natječaja je selekcijski, te ideje koje   prođu u drugi krug nastavljaju raditi na implementaciji svojih rješenja. Svi timovi koji prođu u drugi krug sudjelovat će na stručnom obilasku nekoliko Agrokorovih postrojenja, a za osvojena prva tri mjesta pobjednici dobivaju novčane nagrade.

Predstavnici natječaja iz mStarta posjetit će FER 5.10. i 6.10. od 9 do 17 sati kako bi studenti mogli pitati sve što ih zanima i dobiti više informacija. Povodom   promocije natječaja, zainteresirani studenti mogu uz dodatne informacije dobiti i Ledo sladolede!

Više informacija o natječaju možete pronaći na mStart-ovoj  i facebook stranici.

PLC+ radionicaPLC+_logo

PLC+ je besplatna stručna radionica koja će mladim i perspektivnim budućim inženjerima pružiti detaljniji  uvid u problematiku s kojom se inženjeri susreću u industrijskoj automatizaciji. Radionica nudi mogućnost teorijske nadogradnje znanja o radu s programirljivim logičkim kontrolerima (PLC) te pruža mogućnost usavršavanja istih na praktičnim zadacima, u svrhu što bolje pripreme za rad u stvarnoj okolini. U suradnju na ovom projektu uključeni su Zavod za elektrostrojarstvo i automatizaciju (ZESA) te Zavod za automatiku i računalno inženjerstvo (ZARI) s Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu. Na radionici će sudjelovati 30 proaktivnih studenata FER-a s naglašenim interesom za područje industrijske automatizacije.Radionica će se održati u razdoblju od 23. ožujka do 19. travnja 2015.

cro2014CroApps radionica

Tema ovogodišnje CroApps radionice je programiranje aplikacija za Android operacijski sustav, a održati će se od 11. do 25. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Prvi dio radionice zamišljen je kao kratki tečaj objektno orijentiranog programiranja u Javi, a u drugom dijelu, naučiti ćete se koristiti Android Studiom. Predavanja će voditi prof dr. sc. Mario Kušek, doc. dr. sc. Krešimir Pripužić i doc. dr. sc. Marin Vuković sa Zavoda     za telekomunikacije, te predstavnici velikih tvrtki poput SedamIT-a, mStart-a i CS-a.  Ovaj dio radionice trajat će do 15. svibnja uz sudjelovanje     hrvatskih i međunarodnih studenata. Nakon toga održat će se natjecanje u kojem će sudionici radionice dobiti priliku učvrstiti dobivene vještine te pokazati što su naučili. Najuspješnije rezultate nagradit ćemo vrijednim nagradama.

Prijaviti se možete do 08. svibnja u 23:55 h  na sljedećem linku -  Prijava za CroApps.

Božićna akcija - "Zasladi dan i daruj nekome božićni san"10624676_10152982344191081_2964231488921718348_n

I ove godine, već 5. godinu u nizu, EESTEC LC Zagreb u suradnji sa ostalim studentskim udrugama Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva organizirao je humanitarnu božićnu akciju “Zasladi dan I daruj nekome božićni san”. Ove godine pridružilo nam se čak 5 udruga, KSET, BEST, IEEE, IAESTE I SUPEUS. Cilj ove humanitarne akcije bio je pronaći obitelj kojoj je potrebna pomoć i uljepšati im blagdane prikupljanjem financijskih sredstava. Akcija se održavala u KSET-u od 16. do 18. prosinca 2014. godine.

ssa-uzeeRadionica "Soft Skills Academy"

EESTEC LC Zagreb već drugu godinu za   redom studentima Sveučilišta u Zagrebu omogućio  je  sudjelovanje na besplatnoj trodnevnoj radionici  pod nazivom “Soft Skills Academy”. Izraz meke vještine odnosi se na skup sposobnosti koje ljudima omogućuju efikasnu interakciju i komunikaciju s drugim ljudima. Radionica se sastoji od treninga koja drže međunarodni certificirani treneri, članovi udruge EESTEC te predavanja koja drže predstavnici uspješnih tvrtki koje su prepoznale i podržale ovaj projekt. Radionica se održala od 9. do 11. siječnja 2015. godine u    prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.