Motivacijski vikend, Eko selo Gradunje, (05.12.2014.-07.12.2014.)

Posted on Posted in Motivacijski vikend, Naši eventi

motivacijski2014.U nedjelju, 7. prosinca 2014. godine, priveden je kraju još jedan EESTEC-ov motivacijski vikend.

Motivacijski vikend je po meni najbolji događaj koji udruga EESTEC organizira. To je zato što se na njemu okuplja velik broj EESTEC-ovaca s ciljem međusobnog upoznavanja i druženja. Kako ne bi sve ostalo na teoriji i razno raznim indicijama, evo kako je to zapravo bilo…

 

 

motivacijski2014...U petak popodne, 5. prosinca godine 2014., nas tridesetak EESTEC-ovaca krenulo je autima na ovogodišnji motivacijski vikend, koji se održavao na obroncima Medvednice u mjestu Donje Orešje, u Eko selu Gradunje.

Po dolasku u eko selo odmah sam primjetio drvene kuće i domaće životinje koje su ostavile predivan dojam. Vidjevši veselu i raspoloženu ekipu, hrpu hrane i cuge odmah sam predvidio da će ovo biti lud i nezaboravan vikend. Nakon što smo se svi smjestili po kućama, okupili smo se u jednoj od kuća, gdje su se održale razne team-building društvene igre s ciljem boljeg upoznavanja te motiviranja za daljni rad u udruzi. Zatim je na red došla i dugo iščekivana večera – gulaš. (ovom prilikom pohvaljujem kuhara i molim ga da mi na e-mail dostavi recept J). Nakon večere uslijedila je zabava uz dobru glazbu i druženje do ranih jutarnjih sati.

motivacijski2014..Sljedeći dan bio je održan trening za fund raising tim, kojeg je održao Josip Gregov. Trening je bio zanimljiv te je on odličan uvod za rad u timu. Nakon treninga usljedio je roštilj, a zatim su se igrale razne društvene igre. Večer je nastavljena kao i prethodna također uz druženje i glazbu.

Za kraj još samo moram reći da je ovogodišnji, moj prvi nadam se ne i zadnji, motivacijski vikend bio ekstra, te ovom prilikom pozivam sve EESTEC-ovce da sljedeći nikako ne propuste 😉

Kristijan Jalšić

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *