Motivacijski vikend, Eko selo Gradunje, (13.12.2013.-15.12.2013.)

Posted on Posted in Naši eventi

motivacijski2013.Na obroncima Medvednice, u mjestu Donje Orešje, udaljenom samo nekoliko kilometara od Zagreba, na nadmorskoj visini od 400 metara, smjestilo se novouređeno Eko selo Gradunje. Nas tridesetak EESTEC-ovaca, u petak 13. prosinca 2013. krenulo je autima na ovogodišnji motivacijski vikend.

Meni, kao novom članu, ovo je bilo prvo putovanje u ovoj udruzi. Kako sam bio na samo nekoliko sastanaka ovo mi je bila idealna prilika za upoznavanje članova udruge.

 

motivacijski2013....S četvero relativno nepoznatih osoba krenuo sam na put na kojem smo se bolje upoznali. Čak smo pred kraj puta gurali auto na uzbrdici na ledu. Slikoviti kraj Svetog Ivana Zeline, drvene kuće i domaće životinje ostavile su predivan dojam. Večerali smo grah i nakon toga se zabavljali uz dobru glazbu. Sljedeći dan bio je održan trening za fund raising tim, kojeg je održao Josip Gregov. Trening je bio odličan uvod u rad tima. Nakon treninga roštilj je bio gotov, a poslije ručka počele su team-building društvene igre, koje su osmislili Mateja Tuščić i Matko Mesar.

Igrali smo razne igre, poput “Strujice,” “Čuješ li dobro?,” “Tunel,”"Prenošenje papirića,” a na kraju je bila najbolja igra – “Marshmallow challenge.” Cilj te igre bio je izgraditi što viši toranj, pomoću špageta i ljepljive trake, koje će same stajati i držati marshmallow na vrhu.

Bio je to jedan vikend na kojemu sam se zabavio, upoznao nove ljude, te dobio dobre savjete starijih članova o životu i studiranju :). Jedva čekam svoju prvu radionicu.

Dario Jaić

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *